Feestelijke jubileumviering bij Ben

Het moest door de Corona-maatregelen een jaar worden uitgesteld maar eind augustus kon het toch gevierd worden: het 25-jarig jubileum van de Ruilkring!

De feestcommissie had een leuk, afwisselend programma samengesteld en met hulp van veel deelnemers waren er inspirerende workshops, heerlijke pannenkoeken, mooie gedichten, zang en gitaarmuziek en als klap op de vuurpijl een tombola met verrassende prijzen. Er was ook genoeg gelegenheid om gezellig bij te praten; de meeste mensen hadden elkaar door de Corona-crisis lang niet meer in het echt gezien! Lisette leidde het geheel met veel enthousiasme en haar zoon Kees speelde gitaar. Sanne, Joop en Gonnie werden als deelnemers van het eerste uur gehuldigd en kregen een verrassing.

De organisatie had alles uitstekend geregeld behalve het weer, maar gelukkig liet niemand zich door de regen wegjagen. De meeste mensen waren zelfs gewoon met de fiets gekomen. En tekenaar en workshopleider Bart ontdekte dat hij een paraplu had waarop hij kon zitten (zie foto).

Het jubileum werd gevierd op een bijzonder sfeervolle plek, deelnemer Ben heette ons van harte welkom bij Wachtpost 39.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *