Gezellig eerste online kletscafé

Het eerste online kletscafé was gezellig en we hebben nog een paar fijne deals gesloten ook!

De eerste gasten verschenen vrijdag 23 april om 20.00 uur in beeld nadat ze de link uit de mail hadden geopend. Even de microfoon en de camera testen en het gesprek kon beginnen! Er werden plantjes verhandeld en afspraken gemaakt om kaarten te leggen. Joop liet een filmpje zien van Marie en Antoinette; het kleinkunst-duo waar Lisette er één van is. Nieuwsgierig? Kijk straks even op www.marieenantoinette.nl.

Een kwartiertje later kwamen nog twee leden van onze club ‘binnen’. Iedereen was onder de indruk van de hele lieve pasgeboren kittens die even kort in beeld kwamen. Zo lief, daar werd natuurlijk ook meteen op geboden! Verder was er heerlijke jam in de aanbieding; vijgenjam en nog meer smaken. Ook leuk als een cadeautje, te bestellen bij Jeanne.

Twee bezoekers hadden samen een clownerie-cursus gevolgd en bleken elkaar dus te kennen. Dat maakte bijzondere herinneringen los… Na nog wat kletsen hebben we tot slot samen ook nog wat bewogen. Rhea is van plan een online Tai Chi en Qi Gong groepje te starten dus zij kon dit dus mooi even testen! Het werkte heel goed, dus het groepje gaat er komen. Neem met haar contact op als je wil meebewegen!

Het bleef deze eerste avond bij 6 deelnemers, een kitten, de hond Happy en de Jeweetwel-Kater, maar we vonden het allemaal voor herhaling vatbaar. Een tweede online Kletscafé staat dan ook gepland op vrijdagavond 14 mei. Houd de mail in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *