Bossche Ruilkring gaat op tournee.

De tournee van ‘Ruilkring Den Bosch’ start op woensdagmiddag 26 oktober bij Brede Bossche School Haren, Donk en Reit. De club wil graag een beetje uitbreiden en dat begint met wat meer bekendheid! Op dit moment heeft de ruilkring zo’n 80 deelnemers.

Eén keer per kwartaal organiseert de feestcommissie sowieso een gezellige bijeenkomst met een kleine ruilmarkt, een creatief (muziek)optreden en lekkere hapjes en drankjes. Uitgangspunt is: elkaar ontmoeten is goed voor ons! Deze keer is de bijeenkomst dus ook een ‘Open Huis’ en iedereen is welkom. Wie wil, kan ervaren hoe het is om deelnemer te zijn. Neem gerust wat lekkers mee of iets dat je zou willen ruilen.

Ruilkring Den Bosch is een club mensen die met elkaar handelt. Het bijzondere van de club is dat zij voor de diensten en goederen geen aan elkaar geld betalen en ook niet direct ruilen tegen iets anders. Ze gebruiken een ruilmiddel: de Niks. Iedere deelnemer heeft een eigen account en kan inloggen, betalen en ontvangen. Vraag en aanbod wordt gedeeld via het besloten deel van hun website, via mail en op bijeenkomsten.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.ruilkringdenbosch.nl en/of kom naar het Open Huis!

Praktisch:

  • Locatie: BBS Haren, Donk en Reit
  • Datum: 26 oktober
  • Tijd: tussen 16.00 en 20.00 uur
  • De bar van de BBS is geopend, neem contant (munt)geld mee als je iets wil drinken!

Na deze bijeenkomst gaat de Ruilkring Den Bosch verder op tournee. We zullen ze komende tijd dus vaker tegenkomen!